payoff
swoosh
bord

Invasieve pijnbestrijding

Als uw klachten hardnekkig blijken en niet snel genoeg verminderen met behulp van Musculoskelatale Geneeskunde of MDT McKenzie, is het mogelijk om een diagnostische of therapeutische injectie aan de wervelkolom te geven. Dit gebeurt onder röntgendoorlichting, waarbij de strikte richtlijnen van de International Spine Intervention Society (ISIS) worden gehanteerd. Met behulp van deze techniek wordt vaak een snelle verlichting van de pijn bereikt, die in de meeste gevallen blijvend is.

Deze injectietechniek wordt, naast pijnbestrijding, ook gebruikt om exact te lokaliseren waar de pijn vandaan komt. Voorafgaand aan de behandeling krijgt u van uw arts duidelijke uitleg over de procedure en over het te verwachten effect.

Momenteel voeren wij slechts een deel van deze behandelingen uit op onze locatie in het Medisch Back Neck Centrum. Het grootste deel van de behandelingen voor pijnbestrijding vindt plaats in de vestiging Rugpoli Randstad te Hoofddorp, https://www.rugpoli.nl/. De Rugpoli is door het ministerie van VWS erkende instelling voor medische specialistische hulp.