payoff
swoosh
pen

Wat doet het Medisch Back Neck Centrum?

Het Medisch Back Neck Centrum behandelt een breed scala aan klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, zoals aandoeningen aan de rug, nek, schouder, pols, of heup. Wij hebben ons hierbij met name gespecialiseerd in stenose en hernia, zowel vanuit de nek als vanuit de onderrug. Ook als uw behandelaar (fysiotherapeut, arts) geen verdere vooruitgang meer kan boeken, kan ons team in veel gevallen nog stappen zetten in de bestrijding van uw klacht.

Wij werken met drie hoofd-methodes: de Musculoskelatale Geneeskunde, de MDT McKenzie-methode en diagnostische- en pijnbestrijdende injecties. Daarnaast hebben wij de beschikking over een uitgebreid netwerk waarin ook andere disciplines vertegenwoordigd zijn, zoals anesthesiologie (m.b.t. pijnbestrijding), neurochirurgie, orthopedie, sportgeneeskunde en (sport-)fysiotherapie.

U kunt een doorverwijzing vragen aan uw arts of fysiotherapeut, maar u kunt ook zelf een afspraak maken bij ons centrum. Wij hebben geen wachtlijsten, zodat u snel bij ons terecht kunt. Het behandeltraject is snel en efficiƫnt, en omvat in de regel naast de intake en het onderzoek, drie tot vier behandelingen.