payoff
swoosh
bank

Vergoedingen

Bijna alle zorgverzekeraars hebben behandelingen van artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde opgenomen in het eerste aanvullende pakket. De vergoeding hangt af van de gekozen verzekering. In uw polisvoorwaarden vindt u het aantal behandelingen dat vergoed wordt.                                                                                                                                                                                                                        De behandelingen worden vergoed wanneer de behandelend arts ingeschreven is in het Register Musculoskeletale Geneeskunde.
Op de website van de Nederlandse Vereniging van Artsen voor Orthomanuele Geneeskunde kunt u nagaan wat uw verzekering precies vergoedt. www.mskzorg.nl/overzicht-vergoedingen

Indien u niet aanvullend verzekerd bent, zijn de kosten voor uzelf.

Invasieve pijnbestrijding (behandeling met injecties) wordt deels vergoed vanuit de basisverzekering. Daarvoor verwijzen wij u naar de Rugpoli Randstad waar Dr. de Haan 2 dagen werkzaam is.

 

Uw zorgrekening

Onze facturering wordt verzorgd door het medisch factureringsbedrijf Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Heeft u vragen m.b.t. de tarieven of vergoedingen, neem dan contact op met Hetty Bourrain via info@backneck.nl.